Hjæpefonden på MAN DIESEL & TURBO SE

Formålet med hjælpefonden
"Understøttelse" til ældre afgående arbejdere:
Afgåede timelønnede arbejdere, der er fyldt 60 år (efterløn), og har været ansat i mindst 5 år, samt arbejdere der er blevet invalidepensionister, efter at have været ansat i mindst 5 år, kan ved ledighed modtage ydelse fra hjælpefondet, udbetalt med Kr. 800,- pr. år, på en lønkonto. "Understøttelsen" modtages livsvarigt.

Kravet for udbetaling af hjælpefondstilskud på kr. 800,- er udfyldelse af leveattest som sendes sammen med invitationen til skovtur.
Seneste indleveringsdato er 1 august for udbetaling ultimo august.
Leveattesten er ligeledes gældende for hædersgaveberettiget på kr. 600,- som har opnået mindst 40 års jubilæum i virksomheden.
Sendes til følgende adresse

MAN Diesel SE
Teglholmsgade 35
2450 København SV
Att. Hjælpefonden
Endvidere arrangerer hjælpefondet, for de ældre afgåede kolleger, julefest hvor der uddeles en "mulepose" med et godt indhold til at forsøde julen med.

Herudover afholdes om sommeren en skovtur samt om efteråret et "åbent hus" arrangement i medarbejderhuset, det seneste er en ny aktivitet vi har taget op. De her nævnte aktiviteter betyder, at hjælpefondet fremover står for tre arrangementer om året.
      FORMAND /v Brian Jensen, Tlf. +45 3385 2447, MAN DIESEL & TURBO SE, Teglholmsgade 41, 2450 København SV,   mail: brian.jensen@man.eu